SimOnly met iPhone op het Vodafone netwerk

Vodafone heeft in Nederland een eigen netwerk, net zoals T-Mobile en KPN. De ontvangst met Vodafone is in het hele land eigenlijk te typeren als “goed” tot “zeer goed”. Naast Vodafone zelf maken ook andere telecomorganisaties gebruik van dit netwerk. Denk bijvoorbeeld aan Sizz (samenwerking met RTL Nederland) en HollandsNieuwe. Deze twee providers hebben veelal goedkopere prijzen dan Vodafone zelf. Dit komt mede doordat de organisaties kleiner zijn en daardoor minder kosten maken. Voor Vodafone zelf is dit een gemak omdat Vodafone zelf geen activiteiten hoeft te ondernemen qua marketing, klantenwerving en klantenservice.

Meer informatie over alle “Vodafone”-providers en welk abonnement het beste bij jou past:

De Vodafone snelheden

De door/via Vodafone aangeboden downloadsnelheden kunnen variëren van 1 MegaBit Per Seconde (MBPS) tot 14,4 MBPS. Dit hangt sterk af van je provider (Vodafone, Sizz of HollandsNieuwe) maar ook van de hoogte (in €) van je abonnement. Onze beleving is dat 3,6 MBPS veelal ruim voldoende is via het Vodafone netwerk. 14,4 MBPS haal je nog niet in heel Nederland, bij geen enkel netwerk-aanbieder. De gulden middenweg, 7,2 MBPS is natuurlijk ook meer dan voldoende.

Alternatieve netwerkaanbieders

Wil je alternatieve mogelijkheden bekijken, op het netwerk van T-Mobile en/of KPN? Bekijk dan de speciaal aangemaakte pagina’s voor deze twee netwerken. Op deze pagina’s vind je meer informatie en abonnementsmogelijkheden van bijvoorbeeld Simyo, Hi, Simpel, Telfort en Ben.

Stel je vraag / Reageren