Sim Only iPhone abonnementen Simpel

Bij Simpel is het vrij simpel om je belkosten in toom te houden. Als je schrikt van je telefoonrekening en je dat niet kan permitteren, dan is Simpel dé oplossing! Doordat je een belplafond kan instellen is je telefoonrekening nooit meer een verrassing! Simpel is populair bij ouders die hun kinderen een abonnement geven.

De simonly abonnementen van Simpel stel je naar eigen wens samen en werkt uitstekend in combinatie met de iPhone 5S, 5c, 5 en 4S. Je kiest zelf hoeveel belminuten en internet je wilt. Op deze pagina vind je de abonnementen Top 5.

De top 5 Simpel SimOnly aanbiedingen voor de iPhone

Bellen, SMS’en en Internetten met je iPhone bij Simpel

Belangrijk om te weten is dat je bij Simpel zelf kiest hoeveel minuten je per maand wilt bellen. Zo bel je al voor maar € 20,- per maand onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Ook is onbeperkt sms’en inbegrepen bij alle internetbundels! Simpel heeft superlage datatarieven en kent een 3G downloadsnelheid tot 2 Mbps en werkt prima op alle modellen iPhone. Op je persoonlijke pagina MijnSimpel is makkelijk in te zien hoeveel internet je hebt verbruikt en kun je eventueel een plafond instellen.

Speciaal buitenland bundel van Simpel

Heb je veel contact met mensen in het buitenland? En wil je altijd goedkoop met hun in contact staan? Dan is het buitenland-bundel écht iets voor jou. Met deze bundel bel je met je iPhone al vanaf 4 cent per minuut vanuit Nederland naar een selectie van populaire landen.

Je eigen nummer houden is gratis

Stap over naar Simpel en neem je huidige nummer gratis mee. Ook als je nu prepaid belt, kun je gewoon je telefoonnummer houden.

Simpel SimOnly Belplafond

Met het Simpel belplafond heb je controle op je maandelijkse kosten, je kunt het plafond instellen vanaf € 15, wanneer de kosten op 90% van het sim only plafond zitten wordt je d.m.v. van een SMS daarover op de hoogte gebracht. Deze functionaliteit is ideaal voor ouders die graag controle over het belgedrag van de kinderen willen hebben. Wanneer je aan je 90% van je plafond zit kun je niet meer bellen en SMS-en, alleen maar gebeld worden en sms ontvangen. (de 90% sms kost je wel € 0,25)

Kies jouw Simpel SimOnly abonnement! Vanaf € 2,50 per maand

De voorwaarden en voordelen van Simpel

  • De gesprekstarieven gelden voor alle normale vaste en mobiele nummers in Nederland.
  • Gesprekken worden naar boven afgerond in hele minuten.
  • Je bundels in het abonnement zijn 1 maand geldig en starten per de 1ste van de kalendermaand.
  • Internetverbruik binnen en buiten de bundel in Nederland wordt per maand naar boven afgerond per 50 MB.
  • Contractduur: 2 jaar.
  • Voor registratie is geen kopie paspoort of bankafschrift nodig. Wanneer je 18 jaar of ouder bent, en een Nederlandse bankrekening hebt, dan kun je direct bestellen via de website.

Bekijk ook de alternatieven op het T-Mobile netwerk

Stel je vraag / Reageren