Sim Only met iPhone op het KPN Netwerk

KPN maakt in Nederland gebruik van haar eigen netwerk, net zoals Vodafone en T-Mobile. Het ontvangst met KPN is wellicht de beste en sterkste van alle drie. Vanwege de hoge kwaliteit(sbeleving) kan KPN ook vaak als de meest dure worden gezien. Ook wij vinden KPN vrij hoog in de prijs. Wat dan wel weer zo is, is dat je bij KPN ons inziens krijgt waar je voor betaalt; goede kwaliteit & bereikbaarheid met de juiste mate van service.

KPN & “KPN”

KPN kan gezien worden als een “telecomprovider” maar ook als “netwerkaanbieder”. Naast KPN “de telecomprovider” maken ook andere telecomorganisaties gebruik van het netwerk. Deze mogelijkheid bieden T-Mobile en Vodafone ook. Bij KPN zijn de netwerkgebruikers Telfort, Simyo en Youfone.

Deze 3 organisaties zijn vaak scherper geprijsd dan KPN zelf. Deze organisaties kunnen veelal goedkoper aanbieden dan KPN zelf doordat ze creatiever zijn in hun abonnementssamenstelling, de organisaties kleinschaliger zijn en hierdoor lagere kosten hebben. Voor KPN is het grote voordeel dat deze organisaties hun eigen “broek” ophouden omdat zij zelf zorg dragen voor de voor- tijdens- en aftersales, de noodzakelijke administratie, marketingactiviteiten, klantenwerving en -service.

Meer informatie over alle “KPN”-providers en welk abonnement het beste bij jou past:

De KPN download/upload snelheden

De door/via KPN aangeboden downloadsnelheden variëren tussen 2 MegaBit Per Seconde (MBPS) en 14,4 MBPS en behoort daarmee tot de snelste netwerken van Nederland. Welke van de nu beschikbare downloadsnelheden van toepassing is voor jou hangt sterk af van je abonnementsvorm en aanbieder (KPN, Hi, Telfort, Youfone of Simyo). Net zoals bij de andere netwerkaanbieders geldt ook bij KPN dat onze mening is dat 2 MBPS veelal ruim voldoende is.

Alternatieve netwerkaanbieders

Wil je alternatieve mogelijkheden bekijken, op het netwerk van T-Mobile en/of Vodafone? Bekijk dan de speciaal aangemaakte pagina’s voor deze twee netwerken. Op deze pagina’s vind je meer informatie en abonnementsmogelijkheden van bijvoorbeeld Sizz, Tele2, Simpel, HollandsNieuwe en Ben.

Stel je vraag / Reageren