Lebara iPhone abonnement

Beste Lebara iPhone aanbiedingen

Grote kans dat deze naam je wel iets zegt maar het nog niet kan plaatsen.

Toch is Lebara al meer dan 10 jaar de allereerste en allergoedkoopste internationale mobiele service aanbieder in Nederland. Een reden dus om Lebara Mobile, en specifiek voor de iPhone eens extra uit te lichten! Met name welke voordelen Lebara voor jou als beller, sms’er of internetter kan bieden.

Welke services biedt Lebara Mobile?

Lebara Mobile houdt zich enkel en alleen bezig met mobiele SIM-prepaidkaarten. Lebara heeft een zéér grote trouwe gebruikersgroep die met name behoeften hebben om internationale contacten te onderhouden. Of dit nu voor privé of zakelijke doeleinden is, waarvoor het wordt gebruikt is voor Lebara niet van belang. Lebara Mobile vindt dat hun klanten altijd moeten kunnen beschikken over:

 • Zeer lage tarieven
 • Directe verbindingen
 • Netwerken van hoge kwaliteit
 • Klantenservice in meerdere talen
 • Betrouwbare service
 • Geen toegangscodes
 • Geen verborgen kosten
 • Geen verloren minuten

Lebara Mobile heeft zelf geen eigen netwerk en heeft daarom per land een overeenkomst met de beste netwerkaanbieders in dat land zelf. Dit om er onder andere voor te zorgen dat je bijna altijd verbinding hebt om te “telecommuniceren”. Lebara richt zich op de prijsbewuste mobiele gebruikers die geen afbreuk willen aan de kwaliteit.

Wat kan je verwachten van Lebara

Lebara gaat niet alleen voor de goedkoopste prijs. Integendeel. Lebara vindt juist service erg belangrijk en dat je als consument weet waar je aan toe bent. Waar veel andere aanbieders juist een focus hebben op nationaal bellen ziet Lebara het belang van internationaal bellen. Daarom houdt Lebara zich bij al hun activiteiten aan deze waarden:

 • Lebara biedt altijd waar voor hun geld
 • Lebara zorgt ervoor dat al hun verbindingen van de beste kwaliteit zijn
 • Lebara maakt eenvoudig te gebruiken producten en prijzen die makkelijk te begrijpen zijn
 • Lebara biedt het gemak van internationaal mobiel bellen via een directe belverbinding
 • Lebara zorgt ervoor dat alle relaties zijn gebouwd op basis van vertrouwen

Een SIM-kaart kan makkelijk online worden aangeschaft

Als je ook graag je kosten in de hand wilt houden, dan is het een serieuze overweging waard om Lebara Mobile eens te testen, het is een prepaidservice dus erg gemakkelijk en kan bijvoorbeeld worden gebruikt naast uw huidige abonnement. Kort samengevat biedt Lebara Mobile goedkope internationale gesprekken van hoge kwaliteit, rechtstreeks vanaf je mobiel, voor een vast nationaal tarief. Zo eenvoudig is het. Met Lebara Mobile is elk gesprek eenvoudig.

Bezoek Lebara.nl

 • Miranda Langenberg
  15 juni 2017 at 11:17

  Ik hoorde dat je je telefoon kan opwaarderen met 3 euro beltegoed en dat dat dan achteraf bij opwaarderen in mindering word gebracht weer… klopt dit? En hoe doe ik dat dan?

  Vriendelijke groeten Miranda

  • 18 juni 2017 at 11:51

   Hallo Miranda, we hebben research gedaan maar kunnen niet iets vinden zoals jij beschrijft. Wel vinden we de “gebruikelijke” actie van 10 euro storten, 20 euro tegoed krijgen. Heb je meer informatie voor ons?

 • Rahel Ziskoven
  23 december 2016 at 21:58

  Hoi, heb al jaren een Lebara sim kaart. Tot nu toe in een oude Nokiatoestel. Kan ik die ook in een smart phone stoppen en whatsappen? Met de vertrouwde prepaidbonnen voor ‘ouderwets’ smsen, en verder sms’en gratis? Of moet ik \kan ik een abonnement nemen? Wat zijn de mogelijkheden? Liefst NU… ga vak naar andere landen in Europa, Italie meestal, heb een dochter in Engeland en een dochter in Kolombia, daarmee wil ik dus communiceren. Voor niet te veel geld, haha… Een idee?

  • 29 december 2016 at 10:13

   Dag Rahel,

   Goede vragen! Om met de eerste te beginnen: ja dat kan! Echter zijn de simkaarten steeds kleiner geworden, wanneer je een nieuwer type smartphone aanschaft. Het verschilt per merk en type smartphone welke simkaart je nodig hebt. Had je al een smartphone in gedachten?

   Wanneer jouw simkaart al jaren oud is, dan kun je bij lebara een nieuwe aanvragen. Heb je jouw huidige simkaart nog niet zo lang, dan bestaat een simkaart vaak uit 3 delen; welke je handig gewoon kunt uitdrukken om de sim (de kern) kleiner te maken zodat deze ook in een Micro of Nano slot past.

   Je 2e vraag is heel wat lastiger.. Bellen vanuit het buitenland (EU of Nederland) naar landen buiten de EU (zoals Colombia) kost al gauw €1,20 tot €3,00 per minuut(!). Maar wanneer jouw dochter jou belt, kost dit jouw soms maar €0,06 per minuut of gratis!

   Daarnaast bestaat de mogelijkheid om lokaal (in Italië of welk land je op dat moment ook bent) een prepaid kaart te kopen met internet. Soms kun je ook een lokaal wifipunt aanschaffen waarmee je veel voordeliger online kunt gaan met je smartphone, waardoor je middels Facebook, Messenger, WhatsApp of middels Skype kunt gaan bellen met je dochter in Colombia.

   Wellicht is het bellen via internet (Skype, Messenger, Facebook of WhatsApp) de meest gunstige manier om contact te houden. Had je onze pagina met tips in het buitenland ook al gelezen? Deze vind je hier: http://wordpress-25995-55675-188972.cloudwaysapps.com/buitenland/tips-juiste-iphone-instellingen-in-buitenland-of-met-vakantie/
   En op deze pagina kun je alles lezen over het maken van een wifi punt overal in de wereld, voor een gunstiger of lokaal tarief: http://wereldwijdwifi.nl

 • marisa
  23 november 2016 at 11:44

  halll

  Ik heb een lebara prepaidsimkaart in mijn iphone 4 voor werk. Koop nu steeds een kaart van 30 euro. Het gaat vooral om bellen naar mobiele nummers. Welke optie is het meest goedkoop in mijn geval? Of moet ik toch een abonnement nemen?

  • 23 november 2016 at 22:40

   Hallo Marisa, Lebara is absoluut één van de goedkopere aanbieders. En Prepaid is daarbij een prima oplossing, juist ook als je je toestel wilt behouden. Als je voor een abonnement gaat, dan ga je natuurlijk een wat langere verbintenis en verplichting aan. Als je met name belt, dan is wellicht een SimOnly abonnement interessant. Bijvoorbeeld die van Simyo, die heeft een abonnementsvorm waarbij je per maand kunt opzeggen; geen gedoe meer met prepaidkaarten maar wel maandelijks kunnen opzeggen. Is dit iets voor je?

 • andrejs
  7 november 2016 at 11:28

  hoe je internationaal bellen vanuit Nederland naar Letland te sluiten?

 • Jacq
  5 oktober 2015 at 17:16

  iPhone meldt: geen service. Hoe kan ik dit activeren?

Stel je vraag / Reageren