iPhone 5S met Tele2 SimOnly abonnement

Nu aan het lezen
iPhone 5S met Tele2 SimOnly abonnement

iPhone 5S juni deal aanbiedingVoor de iPhone 5S is het simpel: momenteel zijn er even geen abonnementen of acties beschikbaar met Tele2 voor deze week van november…

De iPhone 5S is zo goed als niet meer leverbaar in combinatie met Tele2 abonnementen. Het toestel is nog wel volop verkrijgbaar als los toestel of als refurbished met andere voordelige SimOnly abonnementen zoals Telfort, Hollandsnieuwe en Vodafone. Na de eerste prijs-daling van het toestel, ben je momenteel dus het voordeligst uit met een aanvullend SimOnly abonnement van 1GB internet.

Wat zijn de leukste iPhone 5S aanbiedingen?

De goedkoopste iPhone 5S vind je helaas niet meer in combinatie met een Tele2 Mobiel abonnement. Maar nog wel hebben Telfort en T-Mobile interessant proposities waarbij je een aanvullend afsluit voor de telefoon. Dit via een Telefoonabonnement, of toestelbundel. Je betaald dan niets vooraf maar gespreid via een apart bundel. Let op; geld lenen kost geld. Binnen 24 uur in huis!

OverzichtTele2TelfortT-MobileVodafone

Deze aanbiedingen gaan uit van een iPhone 5S met 16GB opslagruimte voor bijvoorbeeld foto’s, video’s, muziek en Apps. Er zijn ook twee modellen met meer opslagruimte, namelijk 32GB en 64GB, deze zijn wel iets duurder. Wil je meer dan 64GB? Dan kun je kiezen voor de iPhone 6, deze heeft namelijk tot en met 128GB opslag.

Model
Opslag
Toestelstaat
Minuten
Data
Provider
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer andere hoeveelheid opslag!
Gb
Bij
Bekijk deal
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer alle providers!
Onbeperkt bellen & minuten & onbeperkt data Mb
p/m
contract maand(en)
Bekijk deal

Heb je nog een prima abonnement of heb je liever een SimOnly? Dan kun je kiezen voor een iPhone 5S als los toestel. Op dit moment is de goedkoopste iPhone 5S te koop bij Media Markt. Links vind je de meest populaire iPhone 5S met 16GB in wit en zwart op de speciale landingspagina.

geld lenen kost geld iPhone

Het grote succes van Tele2 wordt mede mogelijk gemaakt door de zeer nette abonnementsprijs, prijs-prestatie van belminuten verses internet bundel en natuurlijk haar zeer goede klantenservice met korte wachttijd. De Consumentenbond en haar leden hebben Tele2 bekroond met een 8.0.

De iPhone 5S Zilver/Goud zijn op voorraad en binnen 24 uur leverbaar. Wij hebben de beste korting acties gevonden met snelle levering bij onderstaande de winkels! Laatste update vandaag, 24 november 2017..

Wij hebben de beste (en goedkoopste) iPhone 5S en best passende SimOnly abonnementen met Tele2 voor jou uitgezocht, en op deze pagina online geplaatst. De levertijd van de nieuwe iPhone 5S met 16GB uitvoering in de kleur Silver is bij veel webshops 24 uur! Met de overige kleuren verwachten wij in de meeste gevallen toch nog wel een levertijd tot 1 week. Momenteel zijn de toestelprijzen niet meer afhankelijk van de te kiezen belbundel.

Beste iPhone 5S acties met Tele2 SimOnly

TiP: Maak eerst de keuze uit het aantal belminuten, laat de keuze vervolgens op Tele2 staan (of een andere provider) en kies de looptijd naar keuze. Met keuze van hetzelfde netwerk, zou je met een andere iPhone wel eens flink goedkoper uit kunnen zijn.

In sommige gevallen betaal je hetzelfde bedrag voor een grotere versie of een nieuwer toestel! Voor eventuele vragen kun je altijd gratis en vrijblijvend bij ons terecht! Op veel SimOnly abonnementen van Tele2 krijg je nu tijdelijk maar liefst 24 maanden lang actie tarief met sneller internet! De abonnementen starten vanaf 100 belminuten die nu tijdelijk maar €12 per maand kosten! (+tijdelijk €8 voor 500MB internet)

Dit vinden wij positief

iPhone 5S komt qua snelheid nog prima mee in 2016.
Door de hoekige randen ligt de telefoon goed in de hand!

Hier zijn wij iets minder tevreden over

Jammer dat de iPhone 5S niet meer leverbaar is met Tele2 abonnementen...

Onze waardering
Wat vinden jullie?
Stem hier
Gebruiksgemak
8.6
7.1
Snelheid telefoon / netwerk
7.8
6.9
Prijs toestel
9.5
8.3
Prijs / Kwaliteit abonnement
9.5
8.2
Bel / internet bundel verhouding
9.5
8.9
Conclusie

Prima telefoon die wij ook in 2016 nog zeker kunnen aanbevelen!

9.0
Onze waardering
7.9
Wat vinden jullie?
4 waarderingen
Bedankt voor je waardering!
Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
50%
Informatief
17%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
33%
Over de schrijver
Remco Toele

Remco doet al onderzoek naar iPhone en abonnementen sinds het bekend werd dat in 2007 de eerste iPhone toestellen naar Nederland zouden komen. Sinds 2008 schrijft hij voor Goedkoopste iPhone en maakt daarmee een belangrijk deel uit van de redactie. Met zijn grote voorliefde voor Apple producten, en kennis van de Nederlandse Telecom markt, bekijkt hij kritisch alle abonnementen en vergelijkt hij deze met alle modellen, providers en abonnementsvormen.

Stel je vraag / Reageren

Gebruiksgemak
Snelheid telefoon / netwerk
Prijs toestel
Prijs / Kwaliteit abonnement
Bel / internet bundel verhouding