iPhone X

De meest vernieuwende iPhone ooit: iPhone X

iphone x ios 11 randloos

Vanaf november is het zo ver.. Apple komt dan met een revolutionair nieuw toestel op de markt. In eerste instantie zal direct opvallen dat het scherm de volledige voorkant vult. Van boven tot onder, van links naar rechts. Maar de ware kracht van dit revolutionair nieuw toestel schuilt hem in de aanpassingen die hiervoor gedaan moesten worden.

Face Id, geen touch ID of home button meer!

Het is misschien even schrikken, maar deze iPhone heeft geen home button meer! Je leest het goed, geen thuisknop, geen touch ID om het scherm te inlokken of een aankoop te bevestigen. Dit proces gebeurd nu allemaal door naar je telefoon te kijken. Middels vele sensoren word je gezicht, de contouren en diepte gemeten. Het bleek dat 1 op 50.000 vingerafdrukken veel veegelijkenissen toonden, waarmee iemand theoretisch toegang tot jouw telefoon kon krijgen. Met Face ID ligt dit op 1 staat tot 1.000.000! Veel veiliger dus!

Pre-order en voorverkoop iPhone x

De voorverkoop zal starten begin november. Of het toestel dan ook al snel in Nederland te leveren al zijn is nog niet bekend. Houdt onze site in de gaten voor updates hierover.

De goedkoopste iPhone x

Uiteraard zullen wij hier binnenkort komen met de goedkoopste plekken waar de iPhone X als los toestel en met abonnement te koop is.