De iPhone 8

De nieuwe iPhone 8

Het is officieel, Apple doet het dit jaar anders. Heel anders. 10 jaar sinds de eerste iPhone uitkwam, kiest Apple er voor om wederom 2 toestellen uit de brengen, maar voor het eerst geen “S”…

Het is de iPhone 8 en de iPhone X geworden. De iPhone 8 komt in 2 formaten, de standaard en de Plus variant.

De goedkoopste iPhone 8

De voorverkoop begint mogelijk al vanaf 15 september, via deze pagina houden wij jou op de hoogte. Hieronder staan nog enkele van onze verwachtingen, die op 12 september zijn uitgekomen. Deze pagina zullen wij snel updaten!

Onze verwachtingen & Pre-order iPhone 8

Volgends de bekende Apple-analist, Ming-Chi Kuo, wordt de behuizing aanpast. Niet meer de aluminiumbehuizing, maar een glazenbehuizing, zoals bij de iPhone 4 en iPhone 4s. Het scherm krijgt ook een make-over. Het LCD-scherm zal vervangen worden door een OLED-scherm, echter zijn dit nog wel geruchten. OLED-schermen worden gebruikt bij de nieuwere televisies. De grootste verandering zou weleens het verdwijnen van de Home-Button en de drie verschillende formaten.

Bestel de iPhone 8 nu los of met abonnement. Los vanaf €849 met 64GB geheugen.

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

Bestel iPhone 8 »

> Glazen behuizing

De iPhone 4 en 4s serie waren zeer gevoelig voor schade dankzij de glazenbehuizing, maar ook redelijk zwaar. Aluminium is een zeer licht metaal, maar wel sterk. Om de kans op schade te verminderen, moet Apple wel met een stuk sterker glas gaan komen. Volgens dezelfde analist zou de glazen behuizing van edge-to-edge lopen, dus een volledige glazenbehuizing. Dit maakt het scherm een stukje groter.

> Draadloos opladen

Het draadloos opladen is bezig met een opmars. Er zijn al producten op de markt die dit mogelijk maken. Zo moet dit ook mogelijk zijn bij de nieuwe iPhones. Hierin moet de glazen behuizing een rol in spelen. Het bedrijf Foxconn zou hier de opdracht voor hebben om dit te ontwikkelen. Hoe dit in zijn werking gaat is onbekend.

> Homebutton

Er zouden al geruchten gaan dat de iPhone 7 geen Home-Button meer zou hebben. Dit is niet het geval geweest, dus wordt in deze geruchten weer nieuw leven geblazen. De sensor zou doormiddel van drukgevoeligheid en de sensor in het scherm moeten worden verwerkt. LG zou al haar vingerscanner in het scherm hebben verwerkt.

> OLED-scherm

De duurste uitvoering van de iPhone 8 zal als enige een OLED-scherm bevatten en de goedkoopste iPhone 8 modellen een LCD-scherm. Voordelen van een OLED-scherm:

  • Zuiniger in verbruik
  • Zwart komt beter naar voren
  • Zuiverde kleuren

Er wordt verwacht dat de duurste uitvoering een 5,2 inch scherm krijgt met OLED-display.

Tot Slot

Er is nog weinig te zeggen over wat wij met z’n allen kunnen verwachten. We mogen wel verwachten dat het een spetterend toestel gaat worden. Wij als Apple-liefhebbers willen graag weer een innovatief product in handen hebben om op te kunnen scheppen bij de Samsunggebruikers!

ACTIE iPhone 8 64Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €37,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 8 64Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €37,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 8 64Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €35,00 p/m

Bijbetaalprijs €92,-

Shops

Stel je vraag / Reageren