Goedkoopste iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus!

Tele2
iPhone 7+ €29 p/m
Totaal: € 37,- p/m

Apple heeft op 7 september de iPhone 7 en z’n grotere broer iPhone 7 Plus geïntroduceerd! Deze twee nieuwe topmodellen van Apple hebben jou als gebruiker hele gave functionaliteiten te bieden. Lager op deze pagina lees je meer over de iPhone 7 Plus als ook enkele iPhone 7 Plus aanbiedingen!

Vanaf de buitenkant bekeken lijkt de iPhone 7 Plus best op zijn voorganger; de 6S Plus. De echte verschillen zijn, net zoals die tussen de 6S en de 6, te vinden aan de binnenkant van het toestel. Neem bijvoorbeeld de nieuwe camera, maar ook omdat de 7 Plus waterdicht is, stereo geluid kent (t/m de 6S hadden iPhones altijd mono-speakers) én geen koptelefoonpoort meer kent. Dit laatste lijkt onhandig; maar de iPhone 7 Plus kan je uiteraard nog wel gebruiken voor je “traditionele” 3,5mm-ingang apparatuur (via een tussenstuk). Beter is het om de nieuwe Apple AirPods te kopen. Apple levert bij elke iPhone 7 oordopjes die gebruikt kunnen worden via de Lightning-ingang.

auteur Dennis Toele Goedkoopste iPhone Nederland

Dennis over de nieuwe iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is beschikbaar in de traditionele kleuren zilver, goud en roségoud. Nieuw zijn een matzwarte variant en de spiegelende “jet black”. Apple schrapt de 16GB-versie en biedt nu modellen met 32GB, 128GB en 256GB opslagruimte.

Tip: Lager op deze pagina vind je enkele meest bekeken iPhone 7 Plus aanbiedingen.

iphone telefoon zoeken
DIT ZIJN ENKELE LEUKE
IPHONE 7
AANBIEDINGEN
VOOR 24 NOVEMBER 2017!

Voor 22:00 besteld, volgende dag geleverd indien op VOORRAAD!

ACTIE iPhone 7 Plus 32Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €37,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 128Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €40,00 p/m

Bijbetaalprijs €51,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 256Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €39,00 p/m

Bijbetaalprijs €129,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 32Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €37,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 32Gb

1000 mb

Onbep. minuten

Totaal €46,50 p/m

Bijbetaalprijs €10,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 32Gb

4000 mb

0 minuten

Totaal €45,00 p/m

Bijbetaalprijs €100,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 128Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €40,00 p/m

Bijbetaalprijs €51,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 128Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €41,00 p/m

Bijbetaalprijs €27,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 128Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €38,00 p/m

Bijbetaalprijs €99,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 256Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €39,00 p/m

Bijbetaalprijs €129,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 256Gb

1000 mb

Onbep. minuten

Totaal €45,50 p/m

Bijbetaalprijs €268,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 256Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €39,00 p/m

Bijbetaalprijs €129,-

Shops
LOSSE iPhone 7 Plus 32Gb
Simlockvrij!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijke actie!

€877,-

LOSSE iPhone 7 Plus 128Gb
Simlockvrij!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijke actie!

€999,-

LOSSE iPhone 7 Plus 256Gb
Simlockvrij!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijke actie!

€1128,-

iPhone 7 Plus 32GB - 128GB - 256GB Simlockvrij!

Loopt je een mobiele abonnement of SimOnly nog? Dan is een iPhone 7 Plus los een prima koop. De iPhone 7 is op dit moment goed op voorraand bij de meeste getoonde webshops.

DIRECT NAAR DE GOEDKOOPSTE IPHONE 6S, 6 OF SE?
KIES JE MAANDBUDGET:
geld lenen kost geld iPhone
ALLE INFO OVER DE
NIEUWE IPHONE 7 PLUS

Zoals verwacht lijkt de iPhone 7 Plus qua design best veel op de iPhone 6S Plus. Wat direct opvalt is de achterkant. Hier zijn de antennestrepen op een andere manier verwerkt en lopen nu niet meer over de achterkant maar alleen de bovenrand. Maar ook de cameralens ziet er iets ander uit. De iPhone 7 Plus heeft een dubbele camera aan de achterkant, met twee sensoren van 12 megapixel en twee verschillende lenzen: dezelfde groothoeklens als de normale iPhone 7, en een lens die standaard ingezoomd op 2x. Daardoor kunnen gebruikers op bestaande foto’s inzoomen en zelfs met minder kwaliteitsverlies met software inzoomen. Wel nieuw is de komst van een nieuwe kleur:“Jet Black iPhone 7“. Deze geeft door het glimmende ontwerp het effect alsof het display doorloopt in de zijkanten, vergelijkbaar met de S7 Edge. Net zoals bij de 7 zitten ook bij de iPhone 7 Plus de échte vernieuwingen aan de binnenkant. Zo is er nu een A10-chip aanwezig, die de prestaties van de smartphone verder hebben verbetert.

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 7 Plus

 • Een 5,5″ Retina HD Display met “Wide Color Gamut”
 • Verkrijgbaar in de opslagformaten 32GB, 128GB en 256GB
 • Alleen bij de 7 Plus: dubbele camera met gave features (lees hieronder meer)
 • De officiële adviesverkoopprijs is gelijk gebleven; € 879,-
 • Het toestel is spatwaterdicht met IP67 certificering
 • Nieuwe stereo speakers, super gaaf voor bijvoorbeeld gaming
 • De Nederlandse release-datum is 16 September 2016
 • ÉN: iOS 10, A10 Fusion-processor, 4,7 of 5,5 inch display (7 Plus)

De beste iPhone-camera tot nu toe

Één van de grote verbeteringen in de iPhone 7 Plus is de camera. De 7 Plus heeft namelijk niet 1 maar 2 lenzen én ze zijn iets groter. De lensen zijn nog steeds 12 megapixels, maar de techniek erachter is compleet nieuw. De 7 Plus heeft dus een dubbele camera aan de achterzijde; twee sensoren van elk 12 megapixel. De tweede sensor en lens staan standaard ingezoomd op 2x, waardoor je in zoom. Daardoor hoef je eigenlijk niet meer in te zoomen en behoud je wel de maximale resolutie, zonder kwaliteitsverlies zoals dat wel het geval is wanneer je softwarematig inzoomt. Ook heeft de 7 Plus optische beeldstabilisering, dit zorgt ervoor dat je video’s niet teveel bewegen. Ook is de autofocus verbeterd en presteert de cameradankzij hun grotere diafragma (f1.8) beter bij weinig licht. De selfiecamera is er ook op vooruit gegaan, namelijk van 5 (op de 6S Plus) naar 7 megapixels. Daarnaast heeft de 7 een gloednieuwe flitser die zorgt voor 50% meer lichtopvang en tegelijkertijd zuiniger is. Eind 2016 zal er een softwarematige update komen voor de 7 Plus waardoor de camera dankzij een nieuw slim algoritme foto’s met scherptediepte kan voorzien. Iets wat tot nu toe alleen kon met professionele camera’s.

Bekijk de officiële introductievideo van de 7 en 7 Plus

Dag dag koptelefoonaansluiting bij de iPhone 7 Plus

Apple levert gratis tussenstuk bij iPhone 7

Waar ook wij al veel over hebben geschreven, is uitgekomen. Apple heeft de traditionele koptelefoonaansluiting weggelaten bij zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus. Dit betekent dat je een standaard koptelefoon niet zomaar meer op je 7 Plus kunt aansluiten. Dit moet vanaf nu via de Lightning-ingang via een bijgeleverd tussenstuk. Apple zegt hierover zelf “Wij hebben de moed om de koptelefoonaansluiting te schrappen”. Deze techniek is al bijna 100 jaar oud werd en kan echt niet meer. Omdat het een grote stap is en het gemis op te vangen stopt Apple wel in alle verpakkingen van de iPhone 7 Plus een tussenstuk, zodat je je oudere headphones gewoon kunt blijven gebruiken.

iPhone 7 Plus stereospeaker en waterdicht

De iPhone 7 is vanaf nu waterdicht!

Eindelijk is nu ook je iPhone 7 Plus waterdicht. De iPhone 7 Plus heeft zelfs officieel het IP67 certificaat gekregen, momenteel min of meer de standaard voor waterdichte smartphones. Als je vanaf nu je iPhone per ongeluk in het zwembad laat vallen tijdens vakantie, dan hoef je niet meer je verzekering te bellen. Dat de koptelefoonaansluiting weg is is inmiddels geen nieuws meer; maar wel dat op die plek Apple nu een extra speaker heeft toegevoegd. Daarnaast zal ook de speaker die je normaal tegen je oor aanhoudt fungeren als “volwaardige” speaker. als je de 7 Plus in landschapsmodus gebruikt speelt je iPhone 7 geluid af in stereo.

iPhone 7 Plus opslagcapaciteit: Geen 16GB meer

Vele jaren was 16GB opslagruimte dé instap-standaard voor de Apple iPhone. Apple laat ook dit nu achter zich; want Apple schrapt het 16GB model. Vanaf nu stap je met de iPhone 7 Plus in op 32GB. Volgens ons een goede en terechte stap, want 16GB kon echt niet mere, zelfs voor beginnende iPhone gebruikers. Apps, foto’s, video’s maar eigenlijk gewoon alle data blijft maar groeien en groeien en daarvoor is 16GB niet meer voldoende. Vanaf nu kent Apple dus;

 • 32GB
 • 128GB
 • 256GB

Een nieuwe homeknop voor de iPhone 7 Plus

Een belangrijk nieuwtje, wat niet iedereen zal opvallen, is dat Apple de 7 Plus heeft voorzien van nieuwe homeknop. Dit is nu geen echte drukknop meer maar geeft je via trillingen het gevoel alsof je een button indrukt. Dit is het beste te vergelijken met Force Touch o.a. op de 6S Plus. Maar ook met Force Touch van het MacBook Pro-trackpad, maar dan een doorontwikkelde versie. Apple noemt dit ‘taptic engine’.

AirPods: nieuwe draadloze iPhone 7 koptelefoon

De nieuwe Apple Airpods

Ook nieuw is dat Apple, naast de gewone Earpods, nu ook “AirPods” heeft. Deze draadloze, via Bluetooth connecterende, oordopjes die slim genoeg zijn om te herkennen wanneer de plug in je oor zit. De batterijen hiervan gaan aldus de website vijf uur mee. Bovendien kan je op een ongelofelijk makkelijke manier moeiteloos wisselen tussen verschillende Apple apparaten (o.a. iPhone, Watch, iPad, MacBook, etc). Ook handig; onderaan de AirPods zit een microfoon waarmee je ook telefoongesprekken kunt voeren of eventueel Siri opdrachten kunt geven. Na gebruik stop je de AirPods terug in de speciale opbergdoos, die je vooraf kunt opladen, zodat je AirPods automatisch weer worden opgeladen als je ze in hun opbergdoos stopt. Deze opbergdoos heeft genoeg power om de AirPods 24uur mee te laten gaan.


De 5 leukste iPhone deals

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

Geld lenen kost geld klein

GOEDKOOPSTE
IPHONE 7 PLUS

De nieuwe iPhone 7 Plus
Tele2
Totaal:€ 37,- p/m
iPhone 7+ €29 p/m

Apple heeft op 7 september de iPhone 7 en z’n grotere broer iPhone 7 Plus geïntroduceerd! Deze twee nieuwe topmodellen van Apple hebben jou als gebruiker hele gave functionaliteiten te bieden. Lager op deze pagina lees je meer over de iPhone 7 Plus als ook enkele iPhone 7 Plus aanbiedingen!

Vanaf de buitenkant bekeken lijkt de iPhone 7 Plus best op zijn voorganger; de 6S Plus. De echte verschillen zijn, net zoals die tussen de 6S en de 6, te vinden aan de binnenkant van het toestel. Neem bijvoorbeeld de nieuwe camera, maar ook omdat de 7 Plus waterdicht is, stereo geluid kent (t/m de 6S hadden iPhones altijd mono-speakers) én geen koptelefoonpoort meer kent. Dit laatste lijkt onhandig; maar de iPhone 7 Plus kan je uiteraard nog wel gebruiken voor je “traditionele” 3,5mm-ingang apparatuur (via een tussenstuk). Beter is het om de nieuwe Apple AirPods te kopen. Apple levert bij elke iPhone 7 oordopjes die gebruikt kunnen worden via de Lightning-ingang.

DIT ZIJN DE
IPHONE 7 PLUS ACTIES
VOOR VANDAAG
24 NOVEMBER 2017!

Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden.
VOORRAAD

SELECTEER JE GEWENSTE PROVIDER
iPhone met Tele2 abonnement
iPhone met Vodafone abonnement
iPhone met T-mobile abonnement
iPhone met KPN abonnement
iPhone met Telfort abonnement
iPhone met Hollands nieuwe abonnement
HOEVEEL GEHEUGEN WIL JE?
ACTIE iPhone 7 Plus 32Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €37,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 32Gb

1000 mb

Onbep. minuten

Totaal €46,50 p/m

Bijbetaalprijs €10,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 32Gb

4000 mb

0 minuten

Totaal €45,00 p/m

Bijbetaalprijs €100,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 128Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €40,00 p/m

Bijbetaalprijs €51,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 128Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €41,00 p/m

Bijbetaalprijs €27,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 128Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €38,00 p/m

Bijbetaalprijs €99,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 256Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €39,00 p/m

Bijbetaalprijs €129,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 256Gb

1000 mb

Onbep. minuten

Totaal €45,50 p/m

Bijbetaalprijs €268,-

Shops
ACTIE iPhone 7 Plus 256Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €39,00 p/m

Bijbetaalprijs €129,-

Shops
LOSSE iPhone 7 Plus 32Gb
Simlockvrij!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijke actie!

€877,-

LOSSE iPhone 7 Plus 128Gb
Simlockvrij!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijke actie!

€999,-

LOSSE iPhone 7 Plus 256Gb
Simlockvrij!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijke actie!

€1128,-

geld lenen kost geld iPhone

ALLE INFO OVER DE NIEUWE IPHONE 7 PLUS

Zoals verwacht lijkt de iPhone 7 Plus qua design best veel op de iPhone 6S Plus. Wat direct opvalt is de achterkant. Hier zijn de antennestrepen op een andere manier verwerkt en lopen nu niet meer over de achterkant maar alleen de bovenrand. Maar ook de cameralens ziet er iets ander uit. De iPhone 7 Plus heeft een dubbele camera aan de achterkant, met twee sensoren van 12 megapixel en twee verschillende lenzen: dezelfde groothoeklens als de normale iPhone 7, en een lens die standaard ingezoomd op 2x. Daardoor kunnen gebruikers op bestaande foto’s inzoomen en zelfs met minder kwaliteitsverlies met software inzoomen. Wel nieuw is de komst van een nieuwe kleur:“Jet Black iPhone 7“. Deze geeft door het glimmende ontwerp het effect alsof het display doorloopt in de zijkanten, vergelijkbaar met de S7 Edge. Net zoals bij de 7 zitten ook bij de iPhone 7 Plus de échte vernieuwingen aan de binnenkant. Zo is er nu een A10-chip aanwezig, die de prestaties van de smartphone verder hebben verbetert.

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 7 Plus

 • Een 5,5″ Retina HD Display met “Wide Color Gamut”
 • Verkrijgbaar in de opslagformaten 32GB, 128GB en 256GB
 • Alleen bij de 7 Plus: dubbele camera met gave features (lees hieronder meer)
 • De officiële adviesverkoopprijs is gelijk gebleven; € 879,-
 • Het toestel is spatwaterdicht met IP67 certificering
 • Nieuwe stereo speakers, super gaaf voor bijvoorbeeld gaming
 • De Nederlandse release-datum is 16 September 2016
 • ÉN: iOS 10, A10 Fusion-processor, 4,7 of 5,5 inch display (7 Plus)

De beste iPhone-camera tot nu toe

Één van de grote verbeteringen in de iPhone 7 Plus is de camera. De 7 Plus heeft namelijk niet 1 maar 2 lenzen én ze zijn iets groter. De lensen zijn nog steeds 12 megapixels, maar de techniek erachter is compleet nieuw. De 7 Plus heeft dus een dubbele camera aan de achterzijde; twee sensoren van elk 12 megapixel. De tweede sensor en lens staan standaard ingezoomd op 2x, waardoor je in zoom. Daardoor hoef je eigenlijk niet meer in te zoomen en behoud je wel de maximale resolutie, zonder kwaliteitsverlies zoals dat wel het geval is wanneer je softwarematig inzoomt. Ook heeft de 7 Plus optische beeldstabilisering, dit zorgt ervoor dat je video’s niet teveel bewegen. Ook is de autofocus verbeterd en presteert de cameradankzij hun grotere diafragma (f1.8) beter bij weinig licht. De selfiecamera is er ook op vooruit gegaan, namelijk van 5 (op de 6S Plus) naar 7 megapixels. Daarnaast heeft de 7 een gloednieuwe flitser die zorgt voor 50% meer lichtopvang en tegelijkertijd zuiniger is. Eind 2016 zal er een softwarematige update komen voor de 7 Plus waardoor de camera dankzij een nieuw slim algoritme foto’s met scherptediepte kan voorzien. Iets wat tot nu toe alleen kon met professionele camera’s.

Bekijk de officiële introductievideo van de 7 en 7 Plus

Dag dag koptelefoonaansluiting bij de iPhone 7 Plus

Apple levert gratis tussenstuk bij iPhone 7

Waar ook wij al veel over hebben geschreven, is uitgekomen. Apple heeft de traditionele koptelefoonaansluiting weggelaten bij zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus. Dit betekent dat je een standaard koptelefoon niet zomaar meer op je 7 Plus kunt aansluiten. Dit moet vanaf nu via de Lightning-ingang via een bijgeleverd tussenstuk. Apple zegt hierover zelf “Wij hebben de moed om de koptelefoonaansluiting te schrappen”. Deze techniek is al bijna 100 jaar oud werd en kan echt niet meer. Omdat het een grote stap is en het gemis op te vangen stopt Apple wel in alle verpakkingen van de iPhone 7 Plus een tussenstuk, zodat je je oudere headphones gewoon kunt blijven gebruiken.

iPhone 7 Plus stereospeaker en waterdicht

De iPhone 7 is vanaf nu waterdicht!

Eindelijk is nu ook je iPhone 7 Plus waterdicht. De iPhone 7 Plus heeft zelfs officieel het IP67 certificaat gekregen, momenteel min of meer de standaard voor waterdichte smartphones. Als je vanaf nu je iPhone per ongeluk in het zwembad laat vallen tijdens vakantie, dan hoef je niet meer je verzekering te bellen. Dat de koptelefoonaansluiting weg is is inmiddels geen nieuws meer; maar wel dat op die plek Apple nu een extra speaker heeft toegevoegd. Daarnaast zal ook de speaker die je normaal tegen je oor aanhoudt fungeren als “volwaardige” speaker. als je de 7 Plus in landschapsmodus gebruikt speelt je iPhone 7 geluid af in stereo.

iPhone 7 Plus opslagcapaciteit: Geen 16GB meer

Vele jaren was 16GB opslagruimte dé instap-standaard voor de Apple iPhone. Apple laat ook dit nu achter zich; want Apple schrapt het 16GB model. Vanaf nu stap je met de iPhone 7 Plus in op 32GB. Volgens ons een goede en terechte stap, want 16GB kon echt niet mere, zelfs voor beginnende iPhone gebruikers. Apps, foto’s, video’s maar eigenlijk gewoon alle data blijft maar groeien en groeien en daarvoor is 16GB niet meer voldoende. Vanaf nu kent Apple dus;

 • 32GB
 • 128GB
 • 256GB

Een nieuwe homeknop voor de iPhone 7 Plus

Een belangrijk nieuwtje, wat niet iedereen zal opvallen, is dat Apple de 7 Plus heeft voorzien van nieuwe homeknop. Dit is nu geen echte drukknop meer maar geeft je via trillingen het gevoel alsof je een button indrukt. Dit is het beste te vergelijken met Force Touch o.a. op de 6S Plus. Maar ook met Force Touch van het MacBook Pro-trackpad, maar dan een doorontwikkelde versie. Apple noemt dit ‘taptic engine’.

AirPods: nieuwe draadloze iPhone 7 koptelefoon

De nieuwe Apple Airpods

Ook nieuw is dat Apple, naast de gewone Earpods, nu ook “AirPods” heeft. Deze draadloze, via Bluetooth connecterende, oordopjes die slim genoeg zijn om te herkennen wanneer de plug in je oor zit. De batterijen hiervan gaan aldus de website vijf uur mee. Bovendien kan je op een ongelofelijk makkelijke manier moeiteloos wisselen tussen verschillende Apple apparaten (o.a. iPhone, Watch, iPad, MacBook, etc). Ook handig; onderaan de AirPods zit een microfoon waarmee je ook telefoongesprekken kunt voeren of eventueel Siri opdrachten kunt geven. Na gebruik stop je de AirPods terug in de speciale opbergdoos, die je vooraf kunt opladen, zodat je AirPods automatisch weer worden opgeladen als je ze in hun opbergdoos stopt. Deze opbergdoos heeft genoeg power om de AirPods 24uur mee te laten gaan.

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

Geld lenen kost geld klein

 • Gulden
  6 januari 2017 at 14:35

  Ik heb iphone 7 plus,maar mijn simkaart past er niet in wat kan ik nu doen wil mijn nr behouden

  • 7 januari 2017 at 21:55

   In sommige gevallen is het mogelijk om het binnenste gedeelte van de simkaart eruit te drukken. Op deze manier past de simkaart wel in het nieuwe toestel. Het beste kun je even langs de winkel van je provider gaan. Binnen de meeste grote steden vind je winkels zoals KPN, Lebara, Telfort, T-Mobile of Vodafone. Daar ontvang je een nieuwe simkaart of zij kunnen deze op maat knippen voor je. Let er wel op dat sommige providers hier een klein bedrag voor vragen.

   Op deze manier behoudt je jouw huidige telefoonnummer.

Stel je vraag / Reageren