iPhone 6S Plus met Vodafone simonly abonnement

Vodafone met iPhone 6SVodafone zal zoals vanouds groots inzetten om nieuwe klanten aan te trekken met de iPhone 6S (Plus in dit geval). Hier kan je als nieuwe Vodafone klant zéker je voordeel mee halen! Vodafone biedt namelijk al een geruime tijd een sterke propositie aan waarbij je o.a. een onbeperkt aantal belminuten en SMS’jes krijgt. KPN heeft dit bijvoorbeeld ook. Maar providers zoals Tele2, Telfort en Hollandsnieuwe niet. Bekijk lager op deze pagina de goedkoopste aanbiedingen en beste deals met de iPhone 6S Plus in combinatie met een Vodafone simonly combi abonnement.

Het kleurenpallet van de iPhone 6S Plus is gelijk gebleven zoals de afgelopen jaren; zilver (wit), grijs (met zwart) & goud. Roségoud is er alleen bijgekomen. Qua opslagcapaciteit kan je nog steeds kiezen uit de line-up 16GB, 64GB en 128GB. Daarnaast krijgt de 6S Plus natuurlijk verders het nieuwe iOS 9, een snellere A9-processor, een sterk verbeterde (achterzijde) camera met maar liefst 12 Megapixels.

3 leuke Vodafone iPhone 6S Plus aanbiedingen

OverzichtTele2TelfortT-MobileKPN

ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

4000 mb

0 minuten

Totaal €43,00 p/m

Bijbetaalprijs €45,-

Shops
ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

4000 mb

0 minuten

Totaal €42,00 p/m

Bijbetaalprijs €69,-

Shops
ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

2000 mb

300 minuten

Totaal €39,00 p/m

Bijbetaalprijs €141,-

Shops

6S Plus 16GB goed leverbaar!

De iPhone 6S Plus met 16GB is op dit moment goed leverbaar, bij zowel Vodafone zelf als via de webshops. Wel zien we dat de webshops wat goedkopere prijzen hebben voor het toestel zelf, bekijk de aanbiedingen links.

Vandaag bestellen morgen in huis!

De 64GB versie van de iPhone 6S Plus is bij een aantal webshops vrijwel direct leverbaar (hij wordt direct verzonden, mits voor 22:00 besteld). Bekijk de voorraad natuurlijk ook zelf op het moment van bestellen.

Wat minder goed leverbaar

Op dit moment is de 128GB versie helaas niet goed leverbaar. Er zijn wel voorraden maar controleer goed op het moment van bestellen zelf de voorraad. Wil je hem snel hebben? Bekijk dan eventueel andere aanbieders.

LOSSE iPhone 6S+ 16Gb
Simlockvrij!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijke actie!

€ 649,-

LOSSE iPhone 6S+ 64Gb
Simlockvrij!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijke actie!

€ 589,-

iPhone 6S Plus met 16GB Simlockvrij!

Loopt je abonnement of SimOnly nog? Dan is een iPhone 6S Plus als los toestel een slimme deal. Op dit moment is de iPhone 6S Plus op voorraad en leverbaar bij Media Markt. Links vind je de meest populaire iPhone 6S Plus met 16GB op de speciale landingspagina. Hij is direct uit voorraad leverbaar, dit geldt voor ALLE kleuren! De actie links getoond is op basis van de Space Grey versie en de 16GB iPhone 6S Plus. Dit is een tijdelijke deal, dus de snelle beslisser heeft zekerheid.

Stel je vraag / Reageren