De goedkoopste iPhone 6S Plus

iPhone-6S-Plus-ColorsiPhone-6S-Plus-logoDe iPhone 6S Plus is de grotere versie van de “gewone” iPhone 6 en de opvolger voor de in 2014 uitgebrachte iPhone 6 Plus. De iPhone 6S Plus en de iPhone 6S lijken sterk op elkaar, het verschil zit hem dan ook met name in het formaat. De 6S Plus is namelijk een behoorlijk stuk groter dan de iPhone 6S. De iPhone 6S Plus heeft maar liefst een 5,5″ groot display en is daarmee echt een gigantische smartphone. De toevoeging “S” zegt zoveel dat het een verbeterde versie is van z´n voorganger. Qua design is er eigenlijk geen verschil op te merken, maar qua hardware en specificaties zijn ze op geen enkel punt gelijkwaardig aan elkaar, de 6S Plus is vele malen beter en sterker!

De iPhone 6S Plus is vanaf 12 september officieel te koop in 12 landen, maar helaas nog niet in Nederland. Meestal is dit zo’n 3 weken later wat zal inhouden dat wij de 6S Plus kunnen kopen vanaf begin oktober. Qua specificaties is de 6S Plus dus echt een grote stap voorwaarts. Zo heeft de iPhone 6S enkele zeer gave nieuwe technologieën in zich, zoals bijvoorbeeld 3D Touch, een 12 Megapixel iSight camera en 5 Megapixels voor Selfies, Live Photos en maak je nu video’s met Ultra HD kwaliteit.

Samenvatting eigenschappen iPhone 6S Plus

ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €33,00 p/m

Bijbetaalprijs €49,-

Shops

 

 • 3D Touch; door harder of zachter op het scherm te drukken zijn er nieuwe interacties mogelijk.
 • De iPhone 6S Plus komt in de kleuren zilver, grijs, roségoud & goud
 • Apple heeft qua hoeveelheid opslag gekozen voor; 16GB, 64GB en 128GB
 • Een losse iPhone 6S Plus is gelukkig niet duurder geworden; nog steeds vanaf € 799,-
 • Nederlandse releasedatum is begin oktober 2015
 • De mogelijkheid om 4K video’s te schieten en foto’s met maar liefst 12 Megapixels (achterzijde) en 5 Megapixels voor bijvoorbeeld “Selfies”
 • Verdere specificaties: iOS 9, A9-processor en een snellere grafische chip

Ga direct naar de goedkoopste iPhone 6S Plus aanbiedingen per provider:

Tele2TelfortT-MobileVodafoneKPN

iPhone-vergelijker-pijltje Stop met zoeken, via onze iPhone vergelijker vind je de beste deals bij meer dan 20 webwinkels!

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.
ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €35,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €33,00 p/m

Bijbetaalprijs €49,-

Shops
ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

4000 mb

0 minuten

Totaal €43,00 p/m

Bijbetaalprijs €45,-

Shops
ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

4000 mb

0 minuten

Totaal €45,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

3000 mb

300 minuten

Totaal €48,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 6S Plus 32Gb

8000 mb

800 minuten

Totaal €46,00 p/m

Bijbetaalprijs €48,-

Shops
LOSSE iPhone 6S+ 16Gb
Simlockvrij!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijke actie!

€ 649,-

LOSSE iPhone 6S+ 64Gb
Refurbished!

Alle kleuren

voorradig

Tijdelijk vanaf:

€ 589,-

iPhone 6S Plus met 16GB Simlockvrij!

Loopt je abonnement of SimOnly nog? Dan is een iPhone 6S Plus als los toestel een slimme deal. Op dit moment is de iPhone 6S Plus op voorraad en leverbaar bij Media Markt. Links vind je de meest populaire iPhone 6S Plus met 16GB op de speciale landingspagina. Hij is direct uit voorraad leverbaar, dit geldt voor ALLE kleuren! De actie links getoond is op basis van de Space Grey versie en de 16GB iPhone 6S Plus. Dit is een tijdelijke deal, dus de snelle beslisser heeft zekerheid.

De meest onderscheidende van de iPhone 6S Plus

Apple’s 3D Touch

3D-Touch-iPhone-6S

De iPhone 6S Plus krijgt beschikt over Apple´s nieuwste en meest revolutionaire schermtechnologie; 3D Touch! Door zachtjes of juist harder op het scherm te drukken laat je  een submenu opkomen met enkele snelkoppelingen binnen de App die je wilt gebruiken. Dit is nog nooit eerder vertoond op een smartphone! Zo kan je bijvoorbeeld iets harder dan normaal op de camera-app drukken waardoor er een popup op komt, met de keuzes: “video opnemen” of een “selfie maken”. Deze mogelijkheid is érg handig en kan je echt veel tijd schelen. 3D Touch werkt ook in bijvoorbeeld de Mail applicatie, je krijgt dan een preview te zien van een mail, die je direct kan openen of verwijderen.

12 en 5 Megapixel camera´s

Na vier jaar wachten is het eindelijk zo ver; Apple heeft de traditionele 8 Megapixel camera vervangen. Apple is van mening dat het aantal megapixels voor de camera niet uit maakt, het gaat om de kwaliteit. En op dit vlak moeten wij Apple ook gelijk geven. De iPhone 6S Plus heeft nu een fraaie 12 Megapixels sterke iSight Camera ingebouwd gekregen. Aan de voorzijde zit een 5 Megapixels camera voor met name selfies. Ter vergelijking, in de iPhone 6 zit 1,2 Megapixels, een grote stap voorwaarts! Erg gaaf en handig is dat het scherm nu wit oplichten als je een selfie maakt, wat zorgt voor extra (natuurlijke) belichting, geen enkele andere smartphone heeft dit!

Ultra HD (4K) video’s en Live Photos

Door de verbeterde camera is het nu ook mogelijk om te filmen in Ultra HD kwaliteit (4K). Een leuke nieuwe feature is Live Photos. Dit is het beste te omschrijven als het nemen van een standaard foto, maar daarbij ook enkele andere foto’s (binnen 1,5 seconde) van voor en na de hoofdfoto. Je foto komt hierdoor als het ware tot leven, zonder dat het een echte video wordt. Volgens Apple neemt deze techniek niet veel meer MB´s in beslag dan dat een normale foto doet.

Bekijk de officiële trailer van de iPhone 6S en 6S Plus
Prijs en beschikbaarheid

Er zijn, naast de vier kleuren, 3 typen iPhone 6S Plus te koop. Het instapmodel heeft nog altijd 16 GB’s aan opslagcapaciteit, gevolgd door modellen met 64GB en 128GB. De prijs van een nieuwe iPhone 6S Plus als los toestel blijft 799 euro voor de goedkoopste 16GB versie. Er komt € 100,- bij per volgende opslaggrootte. In Amerika was de 6S Plus te koop vanaf 12 september 2015 maar zoals gebruikelijk moesten wij nog even een paar weken wachten. Op dit moment is de iPhone 6S Plus zéér goed leverbaar en zijn er leuke aanbiedingen te vinden. Veelal online. Gebruik onze iPhone vergelijker of ga meteen naar de aanbiedingen van Tele2, Telfort, KPN, Vodafone of T-Mobile.

 • Sylvie
  12 december 2016 at 20:44

  Hallo,

  Ik wil graag een iPhone 6splus bestellen
  Mijn vraag is welke prijs is dat voor zo’n iPhone 6splus?
  En hoe dan bestellen.

  Bedankt .

 • Henk dijkstra
  8 maart 2016 at 23:06

  Hallo,
  Ik heb een abbonement van Hollands nieuwe wat bijna verloopt(1aprril)met IPhone 5S,mijn vraag is kan ik het verlengen met een Apple 6S super of moet ik een nieuw abbonement nemen.
  Henk

  • 9 maart 2016 at 21:44

   Hallo Henk, Je kunt heel goed je abonnement verlengen en daarbij een nieuwe iPhone 6S bijbestellen. Je kunt bij de goedkopere webshops vaak aangeven of je een nieuw abonnement wilt of verlengen. Helaas is het wel zo dat nieuwe abonnementen goedkoper zijn dan een abonnement verlengen. Gebruik onze vergelijker op deze pagina om leuke aanbiedingen te spotten, en klik dan op “verlengingen”.

 • Jackie
  15 oktober 2015 at 08:49

  Hoi,
  Ik wil graag bij tele 2 een iphone 6s plus bestellen.
  Word deze telefoon standaard simlock vrij geleverd? indien ik hem later ooit nog wil verkopen? of werkt het alleen met tele2?

  Mvg, J

  • 15 oktober 2015 at 20:49

   Hoi Jackie,

   Ik denk dat je bedoelt dat je de iPhone 6S Plus met een Tele2 abonnement afsluit bij een van de online webwinkels? Tele2 levert namelijk niet direct iPhone 6S toestellen. Of nog niet in elk geval.. Wanneer je het toestel besteld via een webshop (in elk geval waar wij naar verwijzen) dan komt het toestel gegarandeerd simlockvrij. Je kunt het toestel – even afhankelijk of je een 1 of 2 jaar abonnement afsluiten – daarna gewoon blijven gebruiken met Pre-paid of Simonly.

Stel je vraag / Reageren