»» Direct naar de goedkoopste iPhone 6, 5S of 5C? Kies je maandbudget: € 10,- | € 20,- | € 30,-

iPhone 5s wit zilver of goud

COMBI DEAL
IPHONE 5S €6 p/m
Totaal: €14 p/m

Goedkoopste iPhone 5

24 november 2017: Ben je opzoek naar een iPhone 5 toestel, kijk dan naar de iPhone 5S. Wil je een vergelijkbaar toestel maar dan met de allerlaatste technieken en camera, dan ben je waarschijnlijk het beste af met de iPhone SE. Wil je iets meer kleur en een goedkopere iPhone? Bekijk dan de iPhone 5c. Een tijdje waren er nog wel officieel opgeknapte iPhones 5 te koop (zogeheten Pre-Owned / Refurbished) maar helaas is die stroom leveringen gestopt door Apple. Qua specificaties en mogelijkheden komt de eerder genoemde iPhone 5S het beste in de buurt bij de “gewone” iPhone 5.

Beste alternatief iPhone 5

De iPhone 5 is sinds januari 2015 officieel niet meer leverbaar in combinatie met een abonnement, maar nog wel los te koop! Op dit moment al te koop vanaf 204 euro. Bekijk hieronder het tabje “los toestel” voor de leukste prijzen. Het beste alternatief voor de zéér populaire iPhone 5 is volgens ons de iPhone 5S. Bekijk eventueel onze iPhone SE pagina of bekijk hieronder enkele 5S en/of SE aanbiedingen. De informatie onder de aanbiedingen is historische informatie, leuk om te lezen maar verder heb je er niets aan ;-). Bekijk dan ook de iPhone 5S of misschien toch de iPhone 6 pagina voor goede deals met deze smartphones.

Een greep uit een aantal leuke iPhone 5S acties!

De iPhone 5 is helaas niet meer verkrijgbaar. Maar niet getreurd, inmiddels is de iPhone 5S voordeliger geworden dan de iPhone 5. Bekijk daarom hieronder direct de meest voordelige iPhone 5S combinatie aanbiedingen!

Tele2TelfortT-MobileVodafone

ACTIE iPhone 5S 16Gb

1000 mb

150 minuten

Totaal €22,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 5S 16Gb

2400 mb

350 minuten

Totaal €22,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 5S 16Gb

1000 mb

1000 minuten

Totaal €27,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops

Deze aanbiedingen gaan uit van een iPhone 5S met 16GB opslagruimte voor bijvoorbeeld foto’s, video’s, muziek en Apps. Er zijn ook twee modellen met meer opslagruimte, namelijk 32GB en 64GB, deze zijn wel iets duurder. Wil je meer dan 64GB? Dan kun je kiezen voor de iPHone 6, deze heeft namelijk tot en met 128GB opslag.

ACTIE iPhone 5S 32Gb

2400 mb

350 minuten

Totaal €23,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 5S 32Gb

1000 mb

200 minuten

Totaal €31,00 p/m

Bijbetaalprijs €48,-

Shops
ACTIE iPhone 5S 32Gb

1000 mb

150 minuten

Totaal €18,00 p/m

Bijbetaalprijs €81,-

Shops

Deze aanbiedingen gaan uit van een iPhone 5S met 32GB opslagruimte voor bijvoorbeeld foto’s, video’s, muziek en Apps. Er zijn ook twee modellen met meer opslagruimte, namelijk 32GB en 64GB, deze zijn wel iets duurder. Wil je meer dan 64GB? Dan kun je kiezen voor de iPHone 6, deze heeft namelijk tot en met 128GB opslag.

LOSSE iPhone 5 16Gb
Refurbished!

Nog enkele

voorradig

Tijdelijk vanaf:

€ 209,-

LOSSE iPhone 5S 32Gb
Refurbished!

Nog enkele

voorradig

Tijdelijk vanaf:

€ 219,-

LOSSE iPhone 5S 64Gb
Refurbished!

Nog enkele

voorradig

Tijdelijk vanaf:

€ 309,-

Heb je nog een prima abonnement of heb je liever een SimOnly? Dan kun je kiezen voor een iPhone 5S als los toestel. Op dit moment is de goedkoopste iPhone 5S te koop bij Media Markt. Links vind je de meest populaire iPhone 5S met 16GB in wit en zwart op de speciale landingspagina.

Mocht je toch liever een volledig nieuw iPhone toestel wensen, dan kan dit uiteraard ook. Wij hebben de beste iPhone 5 aanbiedingen bij verschillende (web)winkels in Nederland met alle grote providers zoals T-Mobile, Vodafone, KPN en Hi voor je uitgezocht.

Vind de goedkoopste iPhone 5 aanbieding die bij jou past!

Ben je ook al weken of misschien al maanden aan het zoeken naar de iPhone en abonnement dat precies voldoet aan jou wensen en eisen? Wij kunnen uit ervaring zeggen dat het tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk is om de aanbieding en abonnement te vinden die goed bij jouw wensen aansluit. Wij hebben hierboven 3 leuke iPhone 5(S) aanbiedingen voor je gevonden waarbij we hebben gelet op het laag houden van de maandelijkse lasten. Samen met de lage aanschafprijs van het toestel, maakt dat dit volgens ons de 3 leukste acties van deze week!

Specificaties iPhone 5

De iPhone 5 is volledig gemaakt uit glas en aluminium design. Met een dikte van slechts 7,6 millimeter en slechts 112 gram(!) ligt de iPhone 5 heerlijk in de hand! Hiermee is de iPhone 5 maar liefst 20% lichter in vergelijking met zijn voorganger: de iPhone 4S. Wij hebben op deze pagina de ALLER-GOEDKOOPSTE prijzen en aanbiedingen met verschillende abonnementen voor jou uitgezocht.

  • Display: 1136×640 pixels
  • Camera: 8 megapixels (formaat 3264 bij 2448 pixels + iPhone 5 panoramafoto’s)
  • Chip: A6-chip (2 keer snellere grafische prestaties!)
  • Video: Enhanced HD video recording.
  • Afmetingen: 123,8 x 58,6 x 7,6 mm

De iPhone 5 was in alle varianten (16/32/64GB) in het ZWART en het WIT in Nederland te koop. Wij zagen dat de prijzen van een los toestel nogal kon fluctueren.

Extra informatie (Web)Winkels: Wij bieden enkel de goedkoopste iPhone 5, 4S, 4 en 3GS prijzen van bekende Webshops en winkels waar een Thuiswinkel Waarborg geldt en gecontroleerd is. Daarnaast streven wij ernaar dat het mogelijk moet zijn om op verschillende manieren veilig te kunnen betalen. Bij sommige (Web)winkels is er ook de mogelijkheid dat je de iPhone 5 kunt ophalen en afrekenen met de pin als je dat wenst.

Let altijd op dat je de logo’s zoals hiernaast afgebeeld ziet voordat je betaald. Bij sommige webwinkels kun je ook kiezen voor een Rembourszending. Je betaald dan aan de postbode bij aflevering.

Camera iPhone 5 specificaties

Ook de camera op de iPhone 5 is flink onder handen genomen door Apple. Niet alleen heeft de iPhone 8 megapixels – wat net zoveel lijkt als zijn voorganger de 4S – het formaat van de foto’s is echter wel flink toegenomen tot 3264 bij 2448 pixels. Daarmee kun je foto’s nog scherper laten afdrukken op groot formaat!

De iPhone 5 levert nu ook tijdens de schermer of in donkere ruimtes standaard al een veel betere kwaliteit foto. De interne belichtingschip die hier voor verantwoordelijk is, is van veel betere kwaliteit gemaakt. Apple heeft hiervoor gekozen omdat het voor iedereen steeds belangrijker wordt om foto’s te maken en geen moment meer te missen! De iPhone 5 heb je immers altijd bij je, een camera niet!

iPhone 5 Panorama foto’s maken!

Dan heeft Apple nog iets zeer interessants toegevoegd aan de iPhone 5. Namelijk dat je nu met de iPhone ook panorama foto’s kunt maken! Tijdens het maken van de foto zal je hulp krijgen van IOS 6 wanneer je de iPhone iets hoger of lager moet houden voor de perfecte breedbeeld foto. Bekijk hieronder hoe dit eruit ziet.

iPhone 5 panorama foto maken

Belgie: Opzoek naar de beste iPhone aanbiedingen in België?

Wij zien regelmatig dat onze bezoekers uit België / Vlaanderen / Brussel komen. Wij bieden geen abonnementen en/of aanbiedingen uit Belgie. Wel hebben wij een suggestie voor allen die u uit België afkomstig zijn. Kijk u eens naar deze website die de beste iPhone 5 aanbieding van dit moment heeft als wel informatie geeft over Telenet, Mobistar en Base met een iPhone (5). Succes!