Meest en minst populaire iPhone toestellen over 2017

Nu aan het lezen
Meest en minst populaire iPhone toestellen over 2017

iPhone populariteit over 2016 tot 2017

Hierbij het overzicht van de meest en minst populaire iPhone toestellen in 2016 en 2017. Nu het augustus is, historisch gezien een maand voordat Apple haar nieuwe toestellen zal vrijgeven, is het tijd om het overzicht te tonen van toestellen waar onze bezoekers het meest en minst naar opzoek zijn geweest op Goedkoopste-iphone.nl

In het taartdiagram valt op dat de iPhone 6 nog altijd bijzonder populair is. Met maar liefst 32% kiezen onze bezoekers nog altijd massaal voor aanbiedingen met dit toestel. Daarna volgt vrij snel de meest recente iPhone, de iPhone 7 en daarna de iPhone 6S met 13%.

Wat ook opvalt is dat er evenveel bezoekers zoeken naar de iPhone SE en de iPhone 5S.

Minst populaire toestellen

Het is duidelijk dat de grotere “Plus” modellen van de iPhone serie het minst populair zijn ten opzichte van de normale toestellen, met als dieptepunt de iPhone 5C. Nu dient hier wel een kanttekening gemaakt te worden dat de 5C slecht leverbaar is geweest of slechts in elke kleuren. De iPhone 5C is op dit moment het meest interessant en beste leverbaar als refurbished toestel. Bekijk de beste refurbished toestellen hier.

Geheugen 16GB – 32GB – 64GB of 128GB

Het populairst zijn de instap modellen / toestellen, die meestal 16, 32 of 64GB aan opslagcapaciteit hebben. Ook hier geldt net zoals we voor de iPhone 5C hebben kunnen lezen, dat voor veel toestellen geldt dat de “oude” instapmodellen niet of schaars leverbaar zijn geworden. Dit geldt voor de toestellen zoals iPhone 6, 6S en 5S. De iPhone 6 was het meest populaire toestel misschien wel in de geschiedenis van de iPhone, met 16GB geheugen. Op dit moment ( zie ook hier) is de iPhone 6 met 32GB geheugen even duur of soms slechts 1 euro duurder dan de variant met 16GB. Met dit minimale prijsverschil kunnen wij dit model met 32GB in dat geval dan uiteraard ook van harte aanbevelen. Voor het geheugen telt immers; hoe meer geheugen, hoe beter!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren