Combinatie bij je abonnement; PS4, Xbox One of Televisie

Het zal geen verrassing zijn dat Nederlanders van gratis dingen houden, of korting, of cadeaus. En al helemaal als je toch geld uitgeeft omdat je iets nodig hebt, voor bijvoorbeeld je mobiele abonnement (verlenging). Veel webwinkels houden dit soort acties alleen in bepaalde seizoenen of periodes, maar wij hebben een website gevonden waar dat anders is! Deze webshop heeft het hele jaar door waanzinnig goeie en creatieve acties met kado’s. Vanwege de creativiteit en het grote voordeel hebben wij deze pagina opgezet met een aantal voorbeelden. Voor bijna alle aanbiedingen geldt: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Hieronder hebben wij “slechts” twee aanbiedingen opgenomen die wij graag willen uitlichten:


Of bekijk het complete overzicht van combinatiedeals (o.a. camera´s, laptops, home entertainment, etc).

Sony Playstation 4 (500GB) + Game i.c.m. een iPhone 6 16GB

Het ultieme home-entertainmentcentrum begint met PlayStation®. Of je nu houdt van gamen, HD-films, televisie, muziek of all of the above.. PlayStation® biedt voor iedereen iets speciaals. Dit pakket word nu geleverd inclusief de iPhone 6 maar is ook verkrijgbaar met alle andere iPhone toestellen met een relatief kleine bijbetaling. Je kan zelfs kiezen uit een witte of een zwarte PS4.

GiP-PS4-iPhone-6-16GB

Uiteraard zijn andere combinaties ook mogelijk, ook met andere providers. Meer info Sony Playstation

Of een XBOX One (500GB) + Game i.c.m. een smartphone

Met de all-in-one Xbox One wacht de televisie op jouw commando’s. Waar je eenvoudig je favoriete muziek kunt afspelen terwijl je een game speelt. En waar je in een oogwenk schakelt tussen tv, films, muziek en games. Waar de ervaring helemaal aan jou is aangepast. Met al je favoriete entertainment op één centrale locatie. Dit pakket word ook geleverd inclusief de iPhone 6 maar is ook verkrijgbaar met alle andere smartphones tegen een relatief kleine bijbetaling.

GiP-XBOX-ONE-iPhone-6-16GB

Ook hier geldt; er zijn vele andere combinaties mogelijk, ook met andere providers. Meer info over de XBOX one als cadeau

 • herman
  9 december 2016 at 10:09

  Hallo,
  Ik mag 19 december a.s verlengen bij Hollandsnieuwe. Ik wil graag een playstation bij verlenging maar kan nergens een aanbieding daarover vinden. Kunt u helpen?

 • Ser
  7 december 2016 at 21:21

  mijn abonnement loopt af in april 2017 maar ik kan nu 24 december al verlengen graag zou ik als cadeau een 50 inch tv willen hebben met het zelfde abonnement als ik nu heb bij vodafone wie kan mij helpen.

  grtjs Ser

 • Maxime
  9 november 2016 at 21:18

  Ik zou graag een willen wten hoe ik aan de gratis PS4 kom, vanwege mijn zoon en heb geen geld.

 • M VAN PELT
  15 juni 2016 at 21:02

  HALLO IK HEB MIJN ABONNEMENT BIJ HOLLANDS NIEUWE DAT LOOP OKTOBER AF NU WIL IK EEN ABONNEMENT MET KADO EEN LAPTOP BIJ WIE EN HOE KAN IK DAT HET BESTE DOEN ??
  VGR. M van pelt

  • 15 juni 2016 at 21:15

   Beste, als je de link volgt via één van de banners dan kom je bij een webshop uit die zeer goede deals heeft met gratis laptop, of tegen een kleine bijbetaling. Op dit moment is Algebeld wel een hele interessante shop met veel verschillende promoties.

 • Ronald van de geer
  5 maart 2016 at 09:33

  Ik wil graag een informatie omtrent televisie met gratis iPhone 6 64 gb abonnement ,onbeferkt bellen en sms 1500 mb internetten zonder bij betalingen

  • 5 maart 2016 at 20:13

   Hallo Ronald, via o.a. deze link vind je aanbiedingen met Philips, Samsung of Sony televisies. Je kunt op de pagina waar je terecht komt meerdere televisies selecteren maar ook je mobiel abonnement samen stellen (beetje onderaan de pagina).

Stel je vraag / Reageren